Algemene Voorwaarden

Contact

Voor vragen kun je altijd terecht via onderstaande gegevens.
info@ateliernosh.nl
06-14581332
KvK nr. 14 08 80 07

Verzending

Orders van kleine, handzame werken/objecten met een waarde van meer dan € 100,- zijn gratis verzending. Verzending van kleine, handzame werken/objecten met een waarde onder € 100,- kosten € 7,- per verzending. Bij de grotere werken/objecten wordt met de klant overlegt hoe verstuurt kan worden en krijgt klant middels een Bezorgofferte te weten wat de kosten daarvan zijn. Liever geen verzendkosten betalen? Je mag het product ook altijd ophalen. Neem even contact op via bovenstaande gegevens.

Levertijd

Elke zaterdag worden Bestellingen verwerkt en goed ingepakt en verstuurd. Ophalen is ook mogelijk na overleg.
Zit er iets meer haast achter omdat het een cadeau is neem even persoonlijk contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing. Indien bij levering een kunstwerk beschadigingen vertoont, neemt u dan contact met ons of de kunstenaar op om het probleem op te lossen. Dit kan inhouden het herstellen van het werk door de kunstenaar (indien mogelijk), het vervangen door eenzelfde werk of het annuleren van de aankoop, waarna u het aankoopbedrag retour ontvangt.

Prijzen

Alle prijzen die Atelier Nosh hanteert zijn in euro’s en inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Betalingen

Producten worden direct afgerekend in de webshop. Bij ophalen bestaat ook de mogelijkheid ter plekke te betalen.

Auteursrecht

Het auteursrecht blijft ook na verkoop in handen van Atelier Nosh. Het is niet toegestaan om zonder toestemming werk van Atelier Nosh te verveelvoudigen en/of openbaar te maken. (Onder ‘verveelvoudigen’ wordt verstaan het maken van kopieën en reproducties maar ook het maken van een afbeelding of foto.)

Eigendomsvoorbehoud

De klant is niet in zijn recht om producten van Atelier Nosh te vervreemden, verkopen of anderszins bezwaren. Indien Atelier Nosh een beroep doet op zijn eigendomsvoorbehoud, geldt de overeenkomst als ontbonden en heeft Atelier Nosh het recht om schadevergoeding, gederfde winst en rente te vorderen.